Temizlik Standartı

· Okulumuzda kolay temizlenebilen, kir tutmayan ürünler kullanılmıştır. Islak zeminler seramik, mutfak tezgâhı granit, sınıf ve oyun alanları parkedir.
· Okulumuzun hiçbir bölümünde halı bulunmamaktadır. Lavabolara ayrı bir terlikle girmediklerinden Anaokullarında halı temizlenmesi mümkün olmayan materyallerdendir.
· Okulumuzda temizlik faaliyetleri için özel bir temizlik görevlisi bulunmaktadır.
· Hastane standartlarında özel steril temizlik maddeleri kullanılmaktadır.
· Temizlik faaliyetleri gün içinde belirli periyotlarda tekrarlanmakta ve çocuklar yemekhanedeyken sınıflar havalandırılmaktadır.
· Okulun tüm alanlarında hijyen amaçlı kullan at (tuvalet kağıdı ve kağıt havlu) tipi malzemeler kullanılır.
· Cumartesi günleri detaylı temizlik faaliyetleri gerçekleştirilmekte dolapların arkaları silinmektedir.
· Okulumuzda çocuklarımızın sağlığını ciddi şekilde tehdit eden top havuzu bulunmamaktadır.
· Okulumuzun tüm bölümleri velilerimizin denetimine her zaman açıktır.